УКР РУС

За минулий тиждень ЗСУ отримали два позашляховики і вантажівку за сприяння Favbet Foundation

18 листопада 2022 , 17:23 / Читать на русском

За минулий тиждень Збройні Сили України за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation отримали в своє розпорядження два позашляховики і вантажний автомобіль, повідомили представники фонду.

Зокрема, за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation ЗСУ отримали вантажний автомобіль Volkswagen Crafter для доставки вантажів у прифронтові райони Донецької області.

Також фонд Favbet Foundation передав ЗСУ черговий позашляховик 4х4 Nissan X-Trail і позашляховик Mitsubishi L200, оснащений стаціонарною установкою для двох кулеметів. Автомобіль після випробувань негайно заступив на бойове чергування для охорони українського повітряного простору.

Популярний подкаст "Закрив раунд" від FAVBET Tech повертається з новим сезоном

Нагадаємо, за сприяння фонду ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв’язку, розвідки, спецобладнання й решту необхідних для фронту речей.

Від початку повномасштабного вторгнення Favbet Foundation разом із партнерами передали для ЗСУ вже 40 авто. Всі вони допомагають захисникам України виконувати завдання в зоні бойових дій.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. Наразі 95% проєктів орієнтовані на допомогу ЗСУ та постраждалому від війни населенню.