УКР РУС

Лідери Ман Сіті тусять без Зінченка, жона гравця Шахтаря рятує Бучу – залаштунки зірок

9 липня 2022 , 22:20 / Читать на русском

Каррі грає у гольф, Лєвандовскі не випускає ракетки з рук, а Пеле поринув у спогади. Спорт 24 зі свіжою порцією дописів селебрітіс.

Восьмого липня в Україні відзначали День Сім'ї! З цієї нагоди знаменитості поділились світлинами із найдорожчими людьми у їхньому житті. Форвард Динамо і збірної України Артем Бєсєдін, наприклад.

Капітан динамівців Сергій Сидорчук з дружиною та дітками.

Новоспечена сім’я Циганкових.

Відпочинок закінчився, а отже час повертатись до роботи. Нападник збірної Аргентини та Інтера Лаутаро Мартінес прибув до клубу.

Ганяє м'яча на тренуваннях Неймар.

Одноклубник Неймара Кіліан Мбаппе влаштував віртуальний поєдинок з братом Ітаном та кумедно підписав фото: “Facile de savoir qui a gagné..”/ “Легко дізнатись, хто переміг..”.

Українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 Анна Різатдінова розповіла, як їй спало на думку організувати збори в Іспанії: “Пам'ятаю, як я сиділа і думала, що я можу зробити корисного не тільки для гімнасток @rizatdinova.academy, а для всіх українських дітей.

Були думки організувати турнір чи майстер-клас у Європі. І, коли я переглядала свою записну книжку в телефоні з думками, хто ж може мені допомогти це все організувати, я натрапила на контакт @katiasports_gymnastics, з якими була знайома з майстер-класу в Іспанії, організованого років 5 тому.

Я зателефонувала, розповіла свої думки, і ми зійшлися на тому, що хочемо зробити спортивні збори для дітей з України та Європи, де дамо можливість нашим дітям на 10 днів забути про жах, який відбувається на Батьківщині, а для іноземців це чудовий досвід”.

Чинний чемпіон НБА Стефен Каррі залюбки грає у гольф.

А ось Роберт Лєвандовскі, не проти зіграти у теніс. Схоже, форвард збірної Польщі робить непогані успіхи під наглядом екс-першої ракетки світу Ани Івановіч та її чоловіка Бастіана Швайнштайгера.

Учасник чотирьох чемпіонатів світу, єдиний футболіст на планеті, який тричі ставав чемпіоном світу, Пеле поділився зворушливими спогадами: “65 років тому я зіграв свій перший матч за національну збірну Бразилії. Я був просто 16-річним хлопчиком з мрією. Я приєднався до гри в другому таймі, мені пощастило забити свій перший гол за Бразилію у тому матчі, і це почуття я ніколи не забуду”.

Футбольна телезірка і дружина "гірника" Валерія Бондара Дар'я Савіна лиш повернулась в Україну, а вже відвідала Бучу: “Саме зараз, як ніколи, усі ми, українці, одна велика родина. Давайте всі разом допомагатимемо тим, хто цього потребує. Давайте будемо чути та підтримувати один одного”.

Захисник Ліверпуля Вірджил Ван Дейк у компанії з лідером Ман Сіті Кевіном де Брюйне та відомим поп-виконавцем Калвіном Харрісом.

Фотографією зі сонячної Ібіци ділиться Рейньєр Жезус. Футболіст проводив час із одноклубником по Реалу Вінісіусом Жуніором.

Навіть на відпочинку Віні не забуває про тренування.

У Греції насолоджувався літом любитель вечірок із Манчестер Сіті Джек Гріліш.

В 1/8 фіналу Південноамериканського кубка бразильський Інтернасьйонал здолав чилійський Коло-Коло з рахунком 4:1. Динамівець Карлос де Пена, який виступає за Інтер на правах оренди, долучився до тріумфу. 

Неймовірна Еліна Світоліна у Швейцарії.

У собаки Роналдо з’явилось 6 новонароджених цуценят.

Найтитулованіший гравець в історії футболу Дані Алвес та його дружина Жоана Санс стильно крокують Парижем.

Якраз 8 липня закохана пара відзначала 5 років подружнього життя.

А новачок Ман Сіті Ерлінг Холанд перетнувся з репером Озуном. “Ідіть туди, де панує гарний настрій”, – порадив футболіст. І пішов!

Інші залаштунки від Спорт 24

Приголомшлива українка презентувала нову форму варшавської Легії

У ледь помітному бікіні та з пістолетом: дівчина зірки Динамо влаштувала відверту фотосесію

У ліжку з баскетбольною командою: одна з найсексуальніших жінок планети колекціонує романи із зірками НБА