УКР РУС

Українського невдаху з UFC спіймали на шахрайстві – змінив ім'я, щоб приховати поразки

5 червня 2022 , 11:44 / Читать на русском

Український дебютант в UFС Аскар Можаров влип у гучний скандал через спробу приховати свої поразки.

Український боєць невдало провів перший поєдинок у клітці найпрестижнішого промоушену світу зі змішаних єдиноборств. Вже наприкінці першого раунду Можаров програв нокаутом у партері американцю Алонсо Менфілду.

Українець несподівано програв технічним нокаутом у дебютному поєдинку в UFC – моторошне відео 

Втім ще перед своїм дебютом Аскар влип у серйозний скандал. Журналісти перевірили досягнення українського бійця. З'ясувалося, що він раніше проводив бої у Китаї під ім'ям Артура Садкова (його ім'я від народження). При цьому, він використовував три різні варіанти написання імені латинським алфавітом – Artur Shadkov, Arthur Shadakov та Artur Sadkov. Про це повідомляє портал Sherdog.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Багато з них Можаров програв, однак у його статистиці це не було зазначено. Журналіст Джей Петтрі припускає, що українець зробив це навмисно заради контракту з американським промоушеном.

Додамо, що сам Аскар пояснив зміну ім'я та прізвища тим, що у нього з'явився вітчим. За його словами, він також не враховував поразки через те, що проводив бої у напівпрофі.