УКР РУС

"Пики росіянкам понабиваємо": українські синхроністки оригінально змусили відсторонити спортсменок країни-терориста

3 травня 2022 , 00:23 / Читать на русском

Наставниця збірної України із синхронного плавання Світлана Саїдова прокоментувала відсторонення російських спортсменок від міжнародних змагань.

"Вважаю, що у ФІНА дуже правильно зробили, тому що мої дівчата сказали, мовляв, прийдемо і пики їм понабиваємо прямо в басейні. Ви можете собі уявити ці змагання, коли спортсмени йдуть стінка на стінку? Що там буде? Велике шоу. Ми написали у листі, якщо ви хочете таке шоу, то, будь ласка, не питання. Але ми вас попередили.

Збірна України із синхронного плавання екстрено змінює виступ через російського композитора

Кажуть, що спорт має бути поза політикою. Але як поза політикою, якщо я приїжджаю на змагання, а там стоять люди, які підтримують цього мутанта, це чудовисько. Гроші, звичайно, роблять свою справу, але їм теж треба показати, що краще жити в честі, ніж з грошима та обпльованими з ніг до голови", – цитує Світлану Саїдову Обозреватель.

Додамо, що наставниця збірної України з синхронного плавання також розповіла, що за кілька місяців до ЧС-2022 вирішила змінити композицію виступу авторства російського композитора Чайковського на іншу. За словами Світлани Саїдової, вона не захотіла прославляти окупантів.