УКР РУС

Терлюга пожертвує призові з престижного турніру на допомогу українцям

25 квітня 2022 , 22:57 / Читать на русском

Українська каратистка Анжеліка Терлюга зробила патріотичну заяву.

"Ще одна перемога для моєї країни. Кожна маленька перемога робить нас сильнішими. Важко пояснити все те, що я відчуваю. Це так напружено – бути тут на змаганнях, коли твої найближчі люди перебувають в небезпеці. Кожну секунду я в думках зі своїм чоловіком, сім’єю та друзями.

Українці здобули 5 нагород на престижному турнірі з карате – у Терлюги золото

За день до фіналу, в суботу, російська армія напала на моє місто – Одесу. Ракета прилетіла до будівлі, де загинули мирні жителі. Один з них – 3-місячний малюк. І це сталося напередодні Великодня. Поки росіяни святкують, українці щодня переживають трагедії.

Кожного дня вони вбивають нас. Вбивають жорстоко та з насильством. Вони крадуть з наших домівок. Кожного дня вони руйнують нашу країну. Вони забирають нашу землю. Вони окуповують наші міста. Вони змушують любити свій "русский мир", або вбивають.

У них немає бога, у них немає серця і душі, у них немає почуттів, вони продовжують підтримувати війну проти України та тішитись кривавим "трофеям", які вкрали з наших домівок. Ми всі благаємо світ про допомогу, щоб припинили вбивати українців. Українці – сміливі, ми не перестанемо боротися з беззаконням. Зараз ми – одна велика родина. 

Я намагаюся допомогти своїй країні в цей важкий час. Усі призові кошти від змагань підуть на допомогу українцям, щоб виграти цю війну та вижити", – написала Терлюга на своїй сторінці в Instagram.

Додамо, що українська каратистка завоювала золото у ваговій категорії до 55 кг на турнірі Karate 1-Premier League 2022 в Португалії.