УКР РУС

"Не змогла показати максимум": Лузан оцінила свій виступ на Олімпіаді в Парижі

15 серпня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Срібна призерка Парижу-2024 у веслуванні Людмила Лузан підбила підсумки виступу на Олімпіаді.

"Дуже багато питать, стосовно одиночки 200м. На цих Олімпійських іграх, я не змогла в особистому виді показати свій максимум. Прошу вибачення, перед всіма вболівальниками і прихильниками нашого виду спорту і не тільки.

Стаховський передбачив майбутнє українського спорту: "Зміни поколінь не буде"

Не хочу шукати собі виправдання, але на жаль в професійному спорті не без травм… Я трималась до останнього, щоб нікому не показати свою слабкість. Дякую тим, хто мене цінує просто як людину, незважаючи ні на що, переживають та підтримують.

Зігріває душу те, що на дистанції 500 метрів у двійці з Рибачок, я змогла віддати всю себе. Все, що в мене було, до останнього міліметру гонки. Цей шалений фініш і неймовірні емоції після! Я дякую напарниці. Ми зробили все можливе! Дуже цінна та особлива медаль. І я щаслива, що нам вдалось завоювати її.

Ті хто зрадів, що в мене цього разу в одиночці не вийшло, не забувайте, що в моїй карʼєрі вже 3 олімпійські нагороди. І я завжди досягну свого. Спробуйте повторіть, або перевершіть! 

Приймаю цей досвід і йду далі. Відчуваю, що це мене зробить ще сильнішою та незламною. Впевнена, що в майбутньому мене чекає, ще багато перемог, як в спорті так і в звичайному житті", – написала Лузан на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Лузан у парі з Рибачок завоювали срібло у каное-двійці на дистанції 500 м разом, захистивши олімпійський титул. У веслуванні на каное-одиночці на 200 метрів Людмила Лузан не вийшла на старт через травму.