УКР РУС

Британська бігунка зі зламаною ногою подолала марафон Олімпіади-2024: "Не могла здатися"

14 серпня 2024 , 16:41 / Читать на русском

Бігунка з Великої Британії Роуз Гарві шокувала соцмережі зізнанням.

Гарві пробігла жіночий марафон на Олімпійських іграх-2024 зі зламаною ногою. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

У легендарної Байлз просить прощення біологічна мама – алкоголь і наркотики розлучили їх

"Тренування були фантастичними, але потім у мене з’явилося напруження в стегні. Ми всі були оптимістично налаштовані, що трохи адреналіну в день гонки допоможуть пробігти марафон.

Пробігши пару миль, я швидко зрозуміла, що цього не станеться. Подальша дистанція була болісною битвою. Виявилося, у мене стався стресовий перелом стегнової кістки. У будь-якій іншій гонці я б зупинилася, і було стільки моментів, коли я думала, що не можу зробити більше кроку. Спуски були пеклом.

Попри те, що більшість моїх цілей у гонці стала недосяжна, все ще залишалася крихітна частина моєї олімпійської мрії, яку я могла втримати – і це було завершення олімпійського марафону. Я не могла здатися.

Постійно казала собі посміхатися, вбирати енергію неймовірного натовпу і просто переставляти одну ногу на іншу. Це те, що я ніколи не забуду – участь в Олімпійських іграх. Можливість розділити гонку з багатьма моїми чудовими друзями та сім’єю означало для мене все", – заявила Гарві.

Зауважимо, що серед 80 спортсменок, що подолали 42 кілометри траси, вона фінішувала 78-ю з особистим рекордом сезону (2:51.03 години).