УКР РУС

Харлан зворушливо звернулась до своїх партнерок по збірній після золота Олімпіади в Парижі

9 серпня 2024 , 08:30 / Читать на русском

Ольга Харлан подякувала своїм партнеркам по збірній після дивовижного виступу в фіналі Олімпіади в Парижі з фехтування на шаблі.

"Я не можу назвати нас просто командою. Команда – це слово, значення якого, група людей, яка має спільну мотивацію і ціль. Для мене це набагато більше. Я сміливо можу назвати нас родиною.

Харлан – американському ЗМІ: "Спорт – один із способів сказати, що Україна може боротися і повинна перемогти" 

Тому що тільки родина може так один одного підтримувати. Жити одне життя. Бути разом в гарні та погані моменти. Плакати від горя та сміятися до болі у животі. По одному погляду розуміти, про що кожна з нас думає. Бути одним цілим. Бути разом.

Я вдячна Олені Гладир, Галині Пундик і Ользі Жовнір за те, що колись я була в команді мрії, і мені вдалось нести цей приклад 16 років до наступного золота! І крізь роки ви все ще поруч зі мною.

Аліна Комащук, Олена Кравацька, Юлія Бакастова, я вдячна кожній з вас, за те що ви мирилися з тим, яка я була наполеглива і інколи (а може і ні) різка. За неймовірну підтримку, як на доріжці, так і поза нею. Кожна з вас готова віддати всю себе заради нашої спільної мрії. За те, що ми найкращі друзі. Це все привело нас до того, що ми так хотіли. Ми веземо золото до України. Дякую, DREAM TEAM", – написала Харлан на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 3 серпня Україна у фіналі командного турніру з фехтування на шаблі перемогла збірну Республіки Кореї з рахунком – 45:42 і здобула золоту медаль Олімпійських ігор.