УКР РУС

"Трішки закіпішувала": Лівач назвала причину поразки від індійської борчині у чвертьфіналі ОІ-2024

6 серпня 2024 , 18:47 / Читать на русском

Українська борчиня вільного стилю Оксана Лівач прокоментувала програну сутичку проти представниці Індії Вінеш Пхогат.

"Зрозуміла, що це мій великий шанс. Бо я налаштовувалася на чинну олімпійську чемпіонку Юї Сусакі, і представниця Індії її вибила. Налаштовувалася на кожну позицію, кожен бал. Це непередбачувані змагання: лідери і виграють, і програють. Налаштовувалася просто боротися та виграти сутичку.

Лівач у божевільній сутичці драматично поступилася індійській борчині у чвертьфіналі Олімпіади-2024

Наприкінці проти Пхогат був щільний рахунок, зовсім трішки не вистачило. Може, десь були тактичні помилки, десь завчасно трішки закіпішувала, що треба відігравати. Але це вже сталося, і тепер я маю готуватися до наступних поєдинків. Сподіваємося, якщо індійка вийде далі до фіналу, це буде шанс боротися за фінали. Треба проаналізувати свої помилки і готуватися далі.

Для мене велика честь представляти Україну, наш прапор. Пишаюся, що я тут, можу змагатися за нашу країну, виборювати для неї перемогу.

Звичайно, хотілося б ще порадувати, я вже налаштовувалася на перемогу і підготовку до півфінальної зустрічі. Є як є, будемо готуватися, вдосконалюватися та працювати над собою", – сказала Лівач у коментарі Суспільне Спорт.