УКР РУС

"Отруївся у селищі": Коростильов розкритикував організацію Олімпіади-2024, згадавши про брудний посуд

5 серпня 2024 , 15:09 / Читать на русском

Український стрілець Павло Коростильов пояснив, чому не зміг зачепитись за медалі.

"Емоції? Не знаю, навіть. Вчора, 4 серпня, отруївся у селищі і все. Досі погано себе почуваю.

Коростильов став 5-м у фіналі Олімпіади у стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 м

Враження від Олімпіади у порівнянні з попередніми? Набагато гірші. В усьому. По організації, тиру, що нас взагалі запхали сюди (місто Шатору, близько 300 км від Парижа, – прим.), хоча могли б у Парижі зробити тир. У Токіо ж зробили і там все було краще.

Тут навіть у селищі, коли береш посуд, то бачиш, що його від минулого разу не відмили. Наприклад, коли на 10 метрах виступали, то навіть кондиціонер не вмикали. Було дуже спекотно.

Чи є бажання виступати на наступній Олімпіаді? Взагалі хочеться поїхати у Лос-Анджелес та виступати далі. Просто фортуна обійшла мене боком у третій Олімпіаді. У мене тривалий період були проблеми з рукою і реабілітація. Підходили так, щоб не нашкодити, не у повному обсязі", – сказав Коростильов у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Павло у фіналі Олімпійських ігор у стрільбі з малокаліберного скорострільного пістолета на дистанції 25 метрів фінішував п'ятим. Раніше він не зміг подолати кваліфікацію у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 м – йому не вистачило одного очка для виходу у фінал.