УКР РУС

Готова до битви з монстром – наступна суперниця боксерки-"чоловіка" дотепно анонсувала поєдинок на Олімпіаді-2024

2 серпня 2024 , 21:48 / Читать на русском

Наступна супернця алжирської боксерки Іман Хеліф угорка Анна-Лука Хаморі анонсувала поєдинок цікавим зображенням – їй доведеться битися з рогатим монстром.

Хаморі заявила, що не боїться» своєї суперниці, і стверджує, що італійка Анджела Каріні "здалася", коли вийшла з бою з Хеліф після 46 секунд.

"Ніколи не відчувала такого удару": італійська боксерка прокоментувала поразку від суперниці-"чоловіка"

"Я не боюся. Мені байдуже, що пишуть у пресі та соціальних мережах. Це був вибір Каріні. Я не розумію цього, тому що я думала, що кожний боксер мислить так само як і я – ніколи не здаватися. Але це був її вибір. Ми не знаємо, що було причиною. Це її життя, але я знаю, що хочу зробити", – заявила Хаморі.

Також 23-річна спортсменка перепостила в Instagram зображення, на якому довговолоса худорлява жінка в синіх шортах стоїть на ринзі перед м'язистою рогатою істотою, яка нависає над нею під олімпійськими кільцями.

"Якщо вона або він чоловік, то для мене це буде ще більшою перемогою, коли я виграю", – додала Хаморі.

Бій Хаморі та Хеліф відбудеться у суботу, 3 серпня.

Нагадаємо, Хеліф перемогла італійку Анджелу Каріні в 1/8 фіналу олімпійського боксерського турніру. Каріні відмовилась продовжувати поєдинок після першого пропущеного акцентованого удару.

У 2023 році Іман Хеліф дискваліфікували чемпіонаті світу. Її допінг-проба показала підвищений рівень тестостерону, а організатори заявили, що вона не змогла пройти тест на відповідність статі.