УКР РУС

"Десь розуміли, що медаль у нас в кишені", – учасниці української четвірки пояснили епічний провал у академічному веслуванні на Олімпіаді-2024

31 липня 2024 , 16:41 / Читать на русском

Українські веслувальниці прокоментували фінальний заїзд у парній четвірці, де вони до останнього претендували на медаль, але фінішували лише 5-ми.

Слова спортсменок наводить Суспільне Спорт.

Українська четвірка з веслування фінішувала п'ятою у фіналі Олімпіади – катастрофа на фініші

Євгенія Довгодько: "Вже нагорода те, що ми серед сильніших команд. Це Олімпійські ігри, тут слабких нема. Нас також боялися, і це було непередбачувано щодо того, хто міг виграти. Але ми старалися і віддали все. Десь розуміли, що медаль у нас у кишені, але сталося як сталося".

Анастасія Коженкова: "Це Олімпійські ігри, тут не буває, що чогось не вистачило. Коли віддаєш все – то віддаєш все. На сьогодні ми п'яті і дуже вдячні нашій країні, всім уболівальникам, ЗСУ і нашому президенту, всім тим, хто душею та тілом з нами. Ми дуже намагалися здобути медаль, але ось так. Нам дуже важко це говорити, хочеться лише сісти та заплакати, обіймати рідних, щоб у них все було добре".

Дарина Верхогляд: "Ми сюди їхали за медаллю, налаштовували себе на якомога вищий результат. Трішки прикро, але це спорт, так буває. Треба прийняти це та зробити висновки і йти далі".