УКР РУС

Кучер назвав найкращого гравця збірної України у матчі проти Марокко

29 липня 2024 , 00:58 / Читать на русском

Колишній гравець збірної України Олександр Кучер прокоментував перемогу "синьо-жовтих" над Марокко (2:1) у другому турі Олімпіади-2024.

"Поєдинок мені дуже сподобався. Шикарний. Це була динамічна гра у якій обидві команди дійсно грали, бігли, прагнули до перемоги. Не було так званого закритого футболу. І найголовніше, що перемогли саме наші хлопці в підсумку.

Краснопір поділився емоціями після забитого вирішального голу проти Марокко на Олімпіаді-2024

У першій грі проти Іраку (1:2) нам не фартануло, а у матчі з Марокко навпаки. Є результат, який був потрібен нашій команді. Повторюся, наші хлопці билися за перемогу і домоглися свого – це найголовніше. Перемогти в меншості в такому поєдинку – це дорогого коштує. 

Україна після червоної картки Салюка не засіла в оборону наглухо, а все одно намагалася показувати атакувальний футбол. Тож на перемогу дійсно саме напрацювали. Ну і без долі везіння не обійшлося.

Не хотілося б когось виділяти персонально. Як на мене, перемогла саме команда. Билися за результат всі, хто був на полі. Не люблю когось виокремлювати, але Фесюн у воротах просто дива творив. Дуже хороша гра від Кирила", – сказав Кучер у коментарі УФ.