УКР РУС

"Зробив все, що зміг, але не вийшло": Ядов емоційно прокоментував дебют на Олімпійських іграх

28 липня 2024 , 16:37 / Читать на русском

Український дзюдоїст Богдан Ядов поділився емоціями після вильоту з Олімпіади в Парижі.

"Зараз звісно мені сумно, але я хочу подякувати людям, які мене підтримували впродовж цих трьох років. Хочу перепросити перед ними, я зробив все, що зміг, але сьогодні не вийшло.

Ядов зазнав поразки в 1/8 фіналу ОІ з дзюдо та завершив виступи на турнірі

Перед Олімпійськими іграми думав, що це буде щось страшне, а виявилося нормально. Звісно, нервував більше, ніж на нормальних змаганнях, але, вважаю, зміг впоратися з хвилюваннями.

Перша сутичка далася нормально, не так легко, як думав, але це навпаки мало мені допомогти. Друга сутичка – це один із найнезручніших суперників для мене, але на Олімпійських іграх не буває легких. Все йшло за планом, але припустився помилки: очікував поєдинку у стійці, а він вирішив продовжити у партері. Припустився помилки, а це такі змагання, на яких не можеш їх робити.

У мене завжди обережний стиль, я так починаю, а наприкінці зустрічі починаю додавати. Чесно, не можу сказати, що щось було не так, все складалося нормально, але не знаю, чому так трапилося. У мене мрія була виграти нагороду на Олімпійських іграх. Якщо не тут, то через чотири роки", – сказав Ядов у коментарі Суспільне Спорт.