УКР РУС

Кесарь прокоментувала результат на Олімпіаді-2024 зі синхронних стрибків: "До китайців нам далеко"

27 липня 2024 , 18:33 / Читать на русском

Українська стрибунка у воду Вікторія Кесарь прокоментувала 7-ме місце у фіналі дуетів на Олімпіаді-2024, де вона виступила разом з Анною Письменською.

"Могли б краще. Трошки не вийшло у синхронізації, трохи розходились. Настрій? Так, відмінний. У мене ще старт наступний через 10 днів індивідуальний. Аня вже все у нас.

Кесарь та Письменська посіли передостаннє місце на Олімпіаді-2024 зі синхронних стрибків – перший фінал за участю українців

Ми приїздили сюди перед Олімпіадою, у нас був старт, ми тут були. Зараз просто все позавішували, більше вогнів. А так – все теж саме. Трампліни ті ж самі.

Вболівальників багато? До речі, хочу сказати, що на чемпіонаті світу такого не було. Тільки на Олімпіаді так багато людей, кричалок. На світі такого не було.

Чого не вистачило, щоб бути вище? Трошки розходимося по синхрону. Якби були більш синхронними стрибки, ми були б 5-ми або 4-ми. Хотілося б, звісно, медаль, але як є.

Я не знаю, скільки треба працювати, щоб змагатися з китайцями. І так, наче, робимо все, але до китайців нам далеко.

Враження від перших днів на Олімпіаді? Не знаю, я була в Токіо на Олімпіаді. Там тоді COVID-19 був. Мені більше сподобалось у Токіо. Організація у Парижі не дуже. Набагато гірше з автобусами, з їдальнею, вона взагалі незручна. Мені не сильно сподобалось. Ліжка нібито ті ж, номера теж. Все інше", , – сказала Кесарь Tribuna.com.