УКР РУС

Президент МОК вкотре зганьбився своїми проросійськими поглядами: "Я тішуся цьому"

19 травня 2023 , 00:18 / Читать на русском

Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах продовжує залучати спортсменів терористичних країн до міжнародних змагань.

Раніше МОК закликав федерації допускати представників росії та білорусі на міжнародні змагання під нейтральним прапором. Серед умов вказані нейтралітет спортсменів, засудження війни в Україні, а також відсутність звʼязків з силовими структурами.

Ломаченко: Сподіваюся, що під час бою люди трохи забудуть про війну

Головним "проповідником" російської позиції в організації є її президент Томас Бах, який нещодавно висловив бажання побачити спортсменів терористичних країн на Олімпійських іграх 2024 року.

"Рекомендація МОК полягає в тому, що спортсменам всіх країн має бути дозволено брати участь у кваліфікаційних змаганнях, які вже відбуваються. Сподіваюся, що багато федерацій приймуть наші рекомендації.

Я тішуся, що отримав підтримку щодо цього від президента Болгарії Румена Радева. Він, як і ми, хоче, аби атлети з усіх 206 національних комітетів МОК (з урахуванням росії та білорусі – прим. Спорт 24) могли взяти участь в Олімпійських іграх", – наводить слова Баха Inside The Games.

Зазначимо, що далеко не всі спортивні організації дотримуються абсурдних рекомендацій та продовжують ігнорувати представників рф і рб.