УКР РУС

Віце-чемпіона України з хокею очолив відомий тафгай

6 липня 2024 , 15:59 / Читать на русском

Новим головним тренером ХК Кременчук став очільник молодіжної збірної України Андрій Срюбко. До нього це буде перший досвід роботи з клубом.

Разом зі Срюбком до тренерського штабу увійшли асистент Денис Ісаєнко та тренер воротарів Ігор Єдапін.

Стало відомо, скільки клубів зіграють у чемпіонаті України з хокею

У сезоні-2022/23 Ісаєнко був оборонцем у Кременчуці, тепер у тандемі із іншим  колишнім захисником, а нині головним тренером, поведуть клуб у боротьбі за титул чемпіона.

Ігор Єдапін – єдиний представник оновленого тренерського складу Кременчука, який працював на своїй посаді і у минулому сезоні, інформує ФХУ.

Нагадаємо, у сезоні-2023/24 команду з Кременчука очолював Дмитро Сумець. Його було призначено на посаду у серпні 2023 року. Під його керівництвом команда виграла Кубок України та завоювала срібло національної першості.

До цього з Кременчуком довгий час працював Олександр Савицький, який привів "містян" до поки що єдиного чемпіонства у 2020 році.

Цікаво, що новий наставник команди Андрій Срюбко – відомий у минулому тафгай. Завдяки цим навичкам він свого часу був досить знаковою особою у нижчих північноамериканських лігах, за клуби яких грав з 1994 до 2002 року.

Можливо, якості "бійця" стануть йому в нагоді і на новій посаді.