УКР РУС

"Таке трапляється у всьому світі", – міністр спорту Саудівської Аравії абсурдно виправдав ракетний удар під час Формули-1

1 квітня 2022 , 11:59 / Читать на русском

Міністр спорту Саудівської Аравії Абдул-Азіз ібн Туркі Аль-Фейсал прокоментував безпеку пілотів Формули-1 на тлі ракетного обстрілу.

"Поки що нам невідомі усі деталі, але ми відкриті до обговорення. Ми готові сісти за стіл переговорів, обговорити проблеми, зрозуміти, які гарантії потрібні Ф-1. Хоч би чого хотіла Ф-1, ми готові прийняти перегони на найкращому світовому рівні. Безумовно, ми обговоримо ситуацію з Ф-1, вислухаємо їхні побоювання.

Ферстаппен виграв гран-прі Саудівської Аравії, Хемілтон після історичного фіаско пробився до топ-10

Ми не просто так уклали довгостроковий договір – ми розуміємо, куди рухаємось. Ми маємо намір рости разом із Ф-1, розуміємо значущість чемпіонату та хочемо бути частиною міжнародної спільноти. Ми хочемо, щоб усі приїжджали в Саудівську Аравію і відчували себе так, як у будь-якій іншій частині світу. На жаль, такі інциденти трапляються, таке трапляється у всьому світі, і ми повинні впоратися з цим якнайкраще", – цитує міністра спорту Саудівської Аравії Autosport.

Нагадаємо, під час першої практики гран-прі Формули-1 у Саудівській Аравії єменські хусити завдали ракетного удару по місту Джидда.