УКР РУС

Фанат путіна "перевзувся": екс-керівник Формули-1 вибачився перед українцями за підтримку росії

11 липня 2022 , 11:31 / Читать на русском

Колишній керівник Формули-1 Берні Екклстоун виправдався за ганебну заяву на підтримку путіна.

"Часто люди виходять і говорять чи роблять речі, особливо не думаючи. Можливо, я зробив те саме і можу зрозуміти тих, хто думає, що я вигороджую скоєне путіним в Україні. Однак це не так. Я ріс у часи Другої світової війни. Тому я знаю, що це таке.

"Готовий прийняти кулю за путіна": легенда Формули-1 видав цинічну заяву

Мені дуже шкода людей в Україні, які страждають ні за що. Вони не зробили нічого поганого, нічого не починали. Вони просто хочуть жити далі. Вони хочуть, щоб їхні діти ходили до школи, намагаються ходити на роботу та заробляти на життя для своєї родини. Вони не заслуговують на страждання.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

У війні немає нічого хорошого. Я не бачу, щоб хтось щось отримав користь із цього. Вважаю, що вони мають зібратися та дійти згоди. Мені шкода, якщо щось із сказаного мною когось образило, я не мав такого наміру", – цитує Екклстоуна Inside the Games.

Нагадаємо, раніше легенда Ф-1 заявив, що готовий "прийняти кулю за путіна".