УКР РУС

Косенко – про матч за бронзу на ЧС з футзалу: "Сподіваюсь, ми скористаємось шансом на медалі"

3 жовтня 2024 , 14:27 / Читать на русском

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував поразку від Бразилії у півфіналі чемпіонату світу.

"Дуже прикро програвати в матчах, де ми, на мою думку, як мінімум, були не слабшими, а подекуди навіть краще бразильців. Дякую хлопцям, вони виклалися на всі сто відсотків. Трішки нам не вистачило реалізації при 2-2. Якби таки забили, то могли б розраховувати на перемогу. Але на жаль… 

Збірна України гідно билася, але програла Бразилії у півфіналі ЧС з футзалу – залишився шанс на бронзу

За хлопців дуже прикро, вони віддали все. Вони заслуговували на більше. У нас був колись шанс вибороти медалі на ЧС. Ми тоді не вибороли. Сподіваюсь, ми скористаємось цим шансом цього разу. Будемо дивитись, хто стане нашим суперником.

Сподіюсь ми добре відновимось і, думаю, кожен з них хоче з позитивними емоціями повернутись на Батьківщину і здобути бронзові медалі", – наводить слова Косенка Асоціація футзалу України.

Нагадаємо, збірна України мінімально поступилась Бразилії (2:3). Для нашої країни це був другий виступ у півфіналі чемпіонату світу в історії. Матч за бронзу "синьо-жовті" зіграють 6 жовтня. Хто стане суперником наразі невідомо.