УКР РУС

Косенко прокоментував вихід збірної України до півфіналу ЧС-2024 з футзалу

29 вересня 2024 , 21:58 / Читать на русском

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився думками після виходу команди до півфіналу чемпіонату світу-2024.

"Емоцій дуже багато. Ми дуже щасливі, у четвірці найкращих команд світу. Це фантастично. Дякую хлопцям, уболівальникам, всім, хто нас підтримує, Збройним силам України, що дають нам таку можливість. А хлопці віддячують вболівальникам своєю неймовірною грою, самовіддачею, майстерністю. Дуже пишаюся ними.

Україна – Венесуела – 9:4 – відео голів та огляд матчу 1/4 фіналу ЧС з футзалу

Ми дуже багато роботи виконали. Хлопці дуже важко працювали, але це віддалося на майданчику. Їхня праця не минула дарма, і це дуже важливо для становлення. Коли ти працюєш, тобі віддається", – резюмував Косенко для Суспільне Спорт.

Автор хет-трику у ворота Венесуели Даниїл Абакшин теж поділився думками у післяматчевому коментарі: "Радий тут знаходитися. Дякую всім уболівальникам, це просто топ. Ми у четвірці. Хет-трик у чвертьфіналі чемпіонату світу? Нарешті трохи прорвало. Але це заслуга команди, скільки віддали, скільки ще не забив".

Нагадаємо, що у 1/4 фіналу збірна України розгромила Венесуелу (9:4).

До слова, "синьо-жовті" вдруге в історії пробилися у півфінал футзального чемпіонату світу. Вперше це вдалося їм у 1996 році. Суперником України у півфіналі ЧС стане Бразилія, яка здолала Марокко (3:1). Півфінальна гра пройде 2 жовтня.