УКР РУС

Україна – Венесуела – 9:4 – відео голів та огляд матчу 1/4 фіналу ЧС з футзалу

29 вересня 2024 , 20:58 / Читать на русском

Україна розгромила Венесуелу в 1/4 фіналу чемпіонату світу з футзалу. Відео голів та огляд поєдинку дивіться на Спорт 24.

Лік голам у матчі було відкрито вже на 6-й хвилині: Абакшин впритул вразив ворота суперника після передачі від Корсуна. Зазначимо, що Даниїл відзначився хет-триком ще до закінчення першого періоду.

Україна вийшла у півфінал ЧС-2024 з футзалу, розгромивши Венесуелу в божевільному матчі – хет-трик Абакшина, гол воротаря

У першому таймі українська команда змога забити 5 голів, пішовши на перерву з перевагою у два м'ячі. Старт другої 20-хвилинки розпочався із чергових голів підопічних Олександра Косенка. Перлиною матчу став гол нашого воротаря Сухова, який зробив ривок до воріт суперників і влучно пробив повз воротаря Венесуели. 

У другому таймі венесуельці змогли відквитати ще один м'яч, але перевернути гру їм не вдалося. Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України з розгромним рахунком 9:4.

До слова, "синьо-жовті" вдруге в історії пробилися у півфінал футзального чемпіонату світу. Вперше це вдалося їм у 1996 році. Суперником України у півфіналі ЧС стане Бразилія, яка здолала Марокко (3:1). Півфінальна гра пройде 2 жовтня.