УКР РУС

"Навіть у великому футболі такої підтримки не існує": Сірий – про українських уболівальників на футзальному Євро

5 лютого 2022 , 09:19 / Читать на русском

Український футзаліст Євген Сірий прокоментував поразку від Росії у півфіналі чемпіонату Європи та був вражений підтримкою вболівальників.

"Після таких матчів важко щось говорити. Емоції переповнюють. Для нас це була, мабуть, маленька мрія. Трохи забракло футзального везіння. Я дуже пишаюся тими хлопцями, з якими розділяю роздягальню. Дякую всім.

"Хлопці діяли через "не можу": Косенко – про причини поразки від Росії і матч за бронзу Євро-2022

Божевільна підтримка. Я не знаю, мабуть, навіть у великому футболі такої підтримки не існує. Якби не COVID-19 і була можливість заповнити всю арену, я не уявляю, що тут діялося б. Це було б щось неймовірне.

Дякую за гру, є матч за третє місце – битимемося. Гол? Кожен м'яч важливий, пропустили необов'язковий другий гол. Добре, що десь до кінця не зламалися, можна було психологічно підсісти.

Але нічого, знову згуртувалися, забили. Наприкінці першого тайму навіть могли зрівняти рахунок. Не можу виділити свій гол.Чого не вистачило наприкінці? Везіння. Ми віддали всі сили, емоції, себе", – розповів Сірий для Tribuna.com.

Зазначимо, що Україна у драматичному матчі мінімально поступилася збірній Росії з рахунком 2:3. 6 лютого о 15:30 Україна зіграє з Іспанією за третє місце.