УКР РУС

"Душу й тіло положимо, щоб пробитись у фінал": капітан футзальної збірної України – про матч з Росією

4 лютого 2022 , 11:46 / Читать на русском

Капітан збірної України з футзалу Петро Шотурма поділився очікуваннями від матчу 1/2 фіналу Євро-2022 проти національної команди Росії.

"Після матчу з Казахстаном ми були готовими до протистояння з будь-яким суперником, немає сенсу згадувати минуле. Якщо казати про рейтинг, то росіяни перебувають на першій сходинці, а ми входимо до десятки найкращих. Ми віддамо усі сили, щоб продовжити творити історію і вийти до фіналу. Будемо намагатися втілити у життя свої напрацювання.

Президент федерації футзалу України: Не думаю, що тиснутимемо руки росіянам

Для мене, це найскладніший чемпіонат Європи: нам дуже важко дався вихід з групи, команда продемонструвала непоганий футзал у матчі з Португалією, не вистачило лише результату. Формат чемпіонату Європи став цікавішим. Наша команда є дуже згуртованою. Ми об’єднані спільною метою і духом, завдяки цьому зуміли дістатися півфіналу. Ми положимо душу й тіло, щоб пробитися до фіналу. До цього була мрія здолати Казахстан, зараз – хочемо стати фіналістами турніру. Рухаємося до мети!", – цитує Петра Шотурму Суспільне.

Нагадаємо, футзальна збірна України зіграє проти команди Росії в півфіналі Євро-2022. Матч відбудеться сьогодні, 4-го лютого. Стартовий свисток пролунає о 18:00.