УКР РУС

"Нам не можна програвати": головний тренер збірної України з футзалу озвучив мотивацію команди на Євро-2022

23 січня 2022 , 12:49 / Читать на русском

Головний тренер Олександр Косенко розповів про стан гравців після поразки від Нідерландів та мотивацію у матчі проти Сербії.

"Ми повністю розібрали гру проти Нідерландів. Однією з причин невдачі було те, що ми не реалізували наші моменти. Тренерський штаб поспілкувався з хлопцями і зробив усе, щоб їх заспокоїти.

Україна стартувала на футзальному Євро поразкою від господарів

Вони дуже переживали, і це  – цілком зрозуміло. Поразка у стартовій грі додала нам проблем. Сподіваюся, що наші гравці після цього скинуть із себе якийсь тягар. Будемо намагатися перемогти, докладемо для цього всіх зусиль.

Зрозуміло, що наша мотивація буде на високому рівні. Нам не можна програвати. Якщо в сербів у випадку поразки ще будуть якісь варіанти для виходу в плей-офф, то в нас – не буде. Тому наша мотивація має зашкалювати.

Не знаю про мотивацію сербів, напевно, вони самі розберуться. Це дуже хороша команда, яка останнім часом додала. У неї з'явилися класні гравці. Це збірна з високою командною швидкістю. Нам буде нелегко. Потрібно налаштовуватися на серйозне протистояння", – розповів Косенко для УАФ.

Нагадаємо, що Україна програла у стартовому поєдинку на Євро-2022 збірній Нідерландів – 2:3.