УКР РУС

Челсі переміг, а конкурент Мудрика оформив асист, МЮ зазнав чергового фіаско – АПЛ

27 жовтня 2024 , 18:09 / Читать на русском

Відбулися чергові матчі 9-го туру АПЛ. Результати читайте на Спорт 24.

АПЛ. 9-й тур

Челсі – Ньюкасл – 2:1

Голи: Джексон, 18, Палмер, 47 – Ісак, 32

Вест Хем – Манчестер Юнайтед – 2:1

Голи: Саммервілл, 74, Боуен, 90+4 (пен.) – Каземіро, 81

Крістал Пелес – Тоттенхем – 1:0

Гол: Матета, 31

Челсі вперше за три матчі переміг в АПЛ. Лондонці у непростому поєдинку обіграли Ньюкасл. Михайло Мудрик після неймовірного перфомансу у Лізі конференцій залишився на лаві запасних. На його позиції з'явився Педро Нету і став одним з героїв поєдинку. Португалець організував перший гол, віддавши асист на Джексона після блискавичного забігу по флангу. "Сороки" відповіли голом Ісака, а у другому таймі знову пропустили – Палмер без спротиву вибіг на ударну позицію й поцілив точно у кут. 

Мудрик став героєм Челсі у матчі Ліги конференції – забив та оформив дубль з асистів

Мудрик з'явився на полі на 67 хвилині й не відзначився результативними діями. Одного разу міг забивати, але з його ударом впорався воротар. У підсумку "сині" піднялися на четверту сходинку АПЛ. 

Манчестер Юнайтед зазнав чергового фіаско, програвши кризовому Вест Хему. "Червоні дияволи" пропустили першими, але швидко змогли відігратися. Перший гол у сезоні забив Каземіро. На останніх хвилинах господарі заробили пенальті, який реалізував Боуен. У підсумку команда Тен Хага зазнала четвертої поразки у цьому сезоні й дозволила Вест Хему обігнати себе у турнірній таблиці. Лондонці йдуть на 13 позиції, а манкуніанці одразу за ними. 

Крістал Пелас перервав чотириматчеву серію без перемог, здолавши Тоттенхем. "Шпори" віддаляються від зони єврокубків, посідаючи лише восьму сходинку у турнірній таблиці.