УКР РУС

Баварія безжально розірвала команду зрадника України, зігнавши злість після фіаско від Барселони

27 жовтня 2024 , 18:26 / Читать на русском

У 8-му турі Бундесліги Баварія на виїзді зустрічалася з Бохумом.

Бундесліга. Восьмий тур

Бохум – Баварія – 0:5

Голи: Олісе,16, Мусіала, 26, Кейн, 58, Сане, 65, Коман, 71

Нагадаємо, за Бохум виступає зрадник України Іван Ордець, який зашкварився виступами на росії навіть після початку повномасштабного вторгнення. Жодного разу цей уродженець зруйнованої окупантами Волновахи не підтримав публічно рідний край. До слова, Баварія днями зазнала розгрому від Барселони (1:4) в Лізі чемпіонів, тож мусила хоч якось реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

Челсі переміг, а конкурент Мудрика оформив асист, МЮ зазнав чергового фіаско – АПЛ

Баварія забила Бохуму вже на старті поєдинку. Олісе майстерно реалізував штрафний, відправивши м'яч по навісній траєкторії понад стінкою просто в сітку. 

Невдовзі підопічні Венсана Компані подвоїли перевагу – знову допоміг штрафний. Кімміх подав, а Мусіала поблизу воріт трішки підправив лінію польоту снаряда. 2:0 – з таким рахунком команди і пішли на перерву.

У другому таймі "пивовари" довели рахунок до розгромного. Мусіала в карній зоні прокинув м'яч між ніг супернику, переадресувавши його Харрі Кейну, а британський голеадор розписався у воротах Бохума. Зараз Кейн очолює список найкращих бомбардирів Бундесліги (9+5). 

На екваторі тайму Лерой Сане відвантажив у ворота господарів ще один м'яч – 4:0. Але на цьому побиття Бохума не закінчилося. Кінгслі Коман розкішним ударом з--поза меж штрафного вгатив снаряд під поперечку – 5:0.

Після цієї ефектної перемоги Баварія очолює турнірну таблицю Бундесліги, маючи в активі 20 очок. Бохум плентається в самому кінці турнірної таблиці з одним пунктом.