УКР РУС

Арсенал – Шахтар: прогноз на матч Ліги чемпіонів

21 жовтня 2024 , 10:59 / Читать на русском

Шахтар зустрінеться з Арсеналом у третьому турі Ліги чемпіонів. Спорт 24 підкаже прогноз на це протистояння.

Поєдинок відбудеться у вівторок, 21 жовтня. Стартовий свисток на стадіоні Емірейтс у Лондоні пролунає о 22:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з французом Бенуа Бастьєном. Стежити за подіями на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності підписок "Спорт" або "Максимальна".

Шахтар оприлюднив заявку на матч проти Арсенала в Лізі чемпіонів

FAVBET вважає очевидним фаворитом цього матчу Арсенал. Коефіцієнт на перемогу "канонірів" становить лише 1,12 бала. На сенсаційний успіх Шахтаря – 21,00. Ціна нічиєї – 10,0.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,32 бала. На аналогічний тотал менше дають 3,40. Втім існує ймовірність, що "гірники" не зможуть розпечатати ворота суперника – на гол Шахтаря дають 2,19 бала. 

Найбільше шансів відзначитися у поєдинку мають нападники Арсенала Габріель Жезус та Кай Хаверц. Коефіцієнт на їх гол складає 1,85. У складі українського колективу найімовірнішим автором гола вважають Георгія Судакова – 5,50. 

До слова, Арсенал підходить до матчу з Шахтарем у ненайкращому настрої. У останньому матчі АПЛ лондонці сенсаційно поступились Борнмуту (0:2). Натомість Шахтар в УПЛ мінімально обіграв Колос (1:0).

Цікаво, що наразі в особистих зустрічах команд існує паритет – по дві перемоги. Востаннє вони зустрічалися у 2010 році – тоді Шахтар виграв з рахунком 2:1.