УКР РУС

Манчестер Сіті на останніх секундах врятувався від ганьби проти аутсайдера й тимчасово вирвався у лідери АПЛ

20 жовтня 2024 , 18:00 / Читать на русском

Відбувся черговий матч 10-го туру АПЛ, в якому Вулверхемптон приймав Манчестер Сіті.

АПЛ. 8-й тур

Вулверхемптон – Манчестер Сіті – 1:2

Голи: Ларсен, 7 – Гвардіол, 33, Стоунз, 90+5

Вулверхемптон жахливо розпочав сезон, набравши лише 1 очко у семи поєдинках АПЛ. Очікувалося, що "вовки" стануть ласим шматком для Ман Сіті. Команда Гвардіоли мала шикарний шанс відірватися від Арсенала, який у паралельному матчі поступився Борнмуту. 

Борнмут із Забарним сенсаційно завдав Арсеналу першої поразки в АПЛ – Зінченко став свідком підстави партнера

Втім господарі зуміли створити грізному супернику проблеми й ледь не відібрали в нього очки. Вулверхемптон відкрив рахунок вже на старті поєдинку – Ларсен в один дотик замкнув шикарну передачу Семеду з флангу. 

"Містяни" у відповідь створили чимало нагод, але відзначитись вдалось лише одного разу. Йошко Гвардіол наважився на удар з-за меж штрафного майданчика й потужним ударом поцілив у дальню дев'ятку. 

Здавалось, що шансів на перемогу вже немає, але буквально на останніх секундах Стоунз замкнув подачу Гріліша з кутового і вирвав для Ман Сіті надважливу перемогу. Арбітр перевіряв гол на VAR, але все ж вказав на центр поля.

У підсумку підопічні Гвардіоли тимчасово вирвались на першу сходинку турнірної таблиці АПЛ, маючи в активі 20 пунктів. Обігнати "містян" має можливість Ліверпуль, який свою гру 10-го туру ще не зіграв.