УКР РУС

Легенда Карпат назвав причину слабкої гри Мудрика за Челсі: "Щось йому заважає"

20 жовтня 2024 , 14:47 / Читать на русском

Колишній півзахисник Карпат, а нині тренер юнацької команди "левів" Олег Голодюк поділився думками щодо гри Михайла Мудрика у складі Челсі.

"Зі сторони я можу бачити, що є якісь психологічні моменти. Неймовірно обдарований гравець, але не може на повну розкритися. Час поступово йде, на нього тисне результат, бо він був куплений за шалені гроші. Щось йому заважає.

Челсі передумав продавати Мудрика взимку – у клубі продовжують вірити в українця

Якщо він впорається із психологічними моментами, то в нього усе має вийти. Можливо, для впевненості йому необхідно забити пару голів та віддати декілька асистів, і після цього справи підуть вгору.

Якщо він не буде грати, або буде кожну гру починати на лаві запасних, то… Для кожного футболіста найважливіше – це ігрова практика. В запасі втрачається впевненість. Де виступатиме Мудрик? Думаю, навіть якщо він вирішить піти в оренду, то буде дуже багато зацікавлених клубів у його послугах", – сказав Голодюк у коментарі Українському футболу

Нагадаємо, у цьому сезоні Мудрик взяв участь у чотирьох поєдинках АПЛ, у яких зіграв сумарно лише 81 хвилину та не відзначився жодною результативною дією. Також провів три матчі у Лізі конференцій та один у Кубку ліги.