УКР РУС

Маркевич вказав на завдання-мінімум збірної України в Лізі націй: "Іншого варіанта не існує"

19 жовтня 2024 , 18:05 / Читать на русском

Мирон Маркевич поділився думками після виступів збірної України в жовтневих матчах Ліги націй.

"Українська команда грала набагато краще, ніж у двох стартових поєдинках. Особливо варто відзначити надійну гру наших у захисті. У попередніх двох матчах Україна добре атакувала, але погано грала в обороні. А тепер навпаки: ми діяли без провалів у захисті, зате не створили багато гольових моментів. 

Володар Суперкубка УЄФА боїться, що збірна України повторить сценарій Євро-2024 в Лізі націй

Будьмо відверті, єдиний гол Артем Довбик забив після того, як чехи самі привезли пенальті. Та все одно радує те, що команда Сергія Реброва поволі виходить з кризи. Принаймні хлопці діяли із самовіддачею, чого не було у стартових поєдинках.

Нам конче потрібно набрати шість очок у двох заключних матчах. Іншого варіанта не існує. Україні це завдання цілком під силу. І не треба робити проблеми з того, що гратимемо на виїзді. Ми ж усі матчі фактично проводимо на чужій території. У листопаді, надіюсь, нам допоможуть Циганков, Миколенко, Зінченко та інші гравці, які нині травмовані", – сказав Маркевич у коментарі Експрес.

Нагадаємо, у жовтні наша команда зіграла два матчі, у яких обіграла Грузію з рахунком 1:0 та розписала з Чехією бойову нічию – 1:1. Наразі підопічні Сергія Реброва посідають останнє місце у своїй групі. В активі "синьо-жовтих" 4 очки, лідером йде Чехія, у якої 7 пунктів. У листопаді збірна України зіграє 2 заключні поєдинки Ліги націй 2024/25 проти Грузії (16-го) та Албанії (19-го).