УКР РУС

Автор першого голу в історії збірної України хвилюється, щоб "синьо-жовті" не зганьбилися у Лізі націй

18 жовтня 2024 , 17:30 / Читать на русском

Легендарний український форвард Іван Гецко поділився очікуваннями від гри "синьо-жовтих" у двох останніх турах Ліги націй.

“А от я розчарований діями нашої команди в матчі з чехами. Футболісти й тренери знали, що нам потрібно три очки, а не одне. І не все зробили для того, щоб перемогти.

Нагорняк назвав основну заміну Степаненку в збірній України: "Мені дуже подобається його гра"

Особливо роздратувала заміна Артема Довбика Романом Яремчуком. Команда, яка хоче перемогти, не буде змінювати форварда на форварда. Невже не можна було залишити на полі Довбика, а Яремчука випустити замість Мудрика й з двома форвардами вирвати перемогу? Тим паче, що Мудрик в останні 30 хвилин сильно підсів і мав млявий вигляд.

Також виникає питання, чому Ребров цілком не зберіг переможний склад і випустив Степаненка, а не Калюжного зі стартових хвилин. Степаненко здебільшого робив паси назад, а не на чужі ворота. А ще відверто розчарував Микола Шапаренко. Особливо, коли не поцілив у порожні ворота з правої робочої ноги.

Переживаю, щоб ми не посіли останнє місце у групі та не вилетіли до третього за силою дивізіону. Це буде велика ганьба. І рівень суперників у наступному розіграші Ліги націй буде значно нижчим", – сказав Гецко у коментарі Експрес.

Нагадаємо, наразі підопічні Сергія Реброва з 4 очками в активі посідають останнє місце в групі. Лідирує Чехія, в якої 7 пунктів.