УКР РУС

Ліверпуль – Челсі: прогноз на матч команди Мудрика в АПЛ

18 жовтня 2024 , 17:01 / Читать на русском

Челсі Михайла Мудрика на виїзді зіграє з Ліверпулем у поєдинку 9-го туру АПЛ. Спорт 24 підкаже прогноз на це протистояння.

Поєдинок відбудеться у неділю, 20 жовтня. Стартовий свисток на Енфілді пролунає о 18:30 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з Джоном Бруксом. В Україні стежити за перебігом подій на полі у прямому ефірі можна буде на сервісі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Одноклубник Мудрика зізнався, що ледь не намочив штани через суперечливий епізод на Євро-2024

FAVBET фаворитом цього поєдинку вважає Ліверпуль. Коефіцієнт на перемогу підопічних Арне Слота – 1,71 бала. На успіх Челсі – 5,00. Ціна нічиєї – 4,55.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,43 бала. На аналогічний тотал менше – 2,85.

Ліверпуль до цього матчу підходить у статусі лідера АПЛ. Мерсисайдці мають у активі 18 очок. Однак Манчестер Сіті, який іде другим, підопічні Слота випереджають лише на один пункт. Ліверпуль у поточному сезоні програв лише один поєдинок в АПЛ. Натомість клуб Михайла Мудрика розташувався на четвертій сходинці, володіючи 14 заліковими балами.