УКР РУС

Нагорняк назвав основну заміну Степаненку в збірній України: "Мені дуже подобається його гра"

18 жовтня 2024 , 08:30 / Читать на русском

Колишній футболіст збірної України, а нині головний тренер Епіцентра Сергій Нагорняк вважає, що час Тараса Степаненка в національній команді поступово проходить.

"Моя думка, що Калюжний та Бражко на сьогоднішній день – дві кандидатури до основного складу збірної України. І це за всієї поваги до Тараса Степаненка. Хлопець вийшов на матч з чехами грати на морально-вольових якостях.

Екс-півзахисник збірної України оцінив перспективи "синьо-жовтих" у Лізі націй: "Вірити в перемогу – справа легка"

Все ж вік дається взнаки. Але, я думаю, що молоді Бражко та Калюжний на сьогоднішній день у збірній України виглядатимуть дуже добре.

У гарний футбол треба грати у клубах, а за збірну треба виходити, рубатися та перемагати. Потрібно давати результат! Найкраща краса футболу на рівні збірних – це результат. Я чудово ставлюся до Бражка. Мені дуже подобається його гра. Але чомусь у Бражка після його дебюту за збірну так не закохалися українські фанати, як у Калюжного. Просто Калюжний – це такий хлопець з народу, який вийшов на поле та показав усім, як треба грати", – розповів Нагорняк у інтерв'ю Sport.ua.

Нагадаємо, Калюжний дебютував за "синьо-жовтих" 11 жовтня у поєдинку з Грузією, вийшовши у стартовому складі. У матчі з чехами півзахисник Олександрії на 64-й хвилині замінив Тарас Степаненка. Попри невелику кількість ігрового часу, вболівальники назвали Калюжного "Левом матчу".