УКР РУС

Мбаппе загрожує реальний тюремний термін через звинувачення у зґвалтуванні – ситуація набуває обертів

16 жовтня 2024 , 19:42 / Читать на русском

Скандал зі звинуваченнями французької зірки Реала Кіліана Мбаппе у зґвалтуванні продовжує набирати обертів.

Видання Le Parisien опублікувало нові деталі перебування француза у Швеції. Мбаппе орендував нічний клуб V, де проходила вечірка, на якій перебувало близько 20-30 людей, переважно то були молоді шведки.

Адвокат Мбаппе відреагувала на звинувачення зірки Реала у зґвалтуванні: "Кіліан вражений ажіоатажем"

За інформацією джерела, відвідувачів попросили залишити мобільні телефони біля входу, задля збереження конфіденційності заходу.

Наступного дня, близько півночі, Кіліана сфотографували, коли він виходив із французького ресторану і трохи пізніше повернувся до клубу "V". Після відпочинку в клубі зірці Реала довелося пройти близько кілометра, щоб дістатися готелю Bank Hotel, де він зупинився у своїх близьких.

У п'ятницю або суботу ймовірна потерпіла вирушила до лікарні в Стокгольмі, куди пізніше викликали поліцію. Уже на допиті в поліції вона нібито впізнала у зірковому футболісті свого кривдника та вказала свій номер у готелі як місце подій. У ході розслідування поліція вилучила у дівчини чорні штани, топ і білизну.

Нагадаємо, Мбаппе підозрюється у можливому зґвалтуванні жінки в одному з готелів шведського Стокгольма, де він відпочивав декілька днів під час міжнародної паузи. Напередодні Мбаппе публічно відкинув усі звинувачення. Футболіст пов'язує цю справу з майбутніми судовими засіданнями з ПСЖ стосовно 55 мільйонів євро заборгованих зарплати і бонусів. Наразі Кіліан продовжує тренуватися з Реалом.