УКР РУС

Маркевич пояснив, у чому полягає проблема Довбика у збірній Україні

16 жовтня 2024 , 17:48 / Читать на русском

Відомий український тренер Мирон Маркевич порозмірковував, чого не вистачило збірній України, щоб перемогти Чехію в рамках Ліги націй.

– На що можна розраховувати, коли немає гостроти в атаці? Чим ближче наші підходили до штрафного майданчика суперника, тим ставали менш впевненими. Складалося враження, що футболісти банально не знали, як загострити ситуацію. 

Леоненко: Ця збірна України – найбільш беззуба команда в історії 

Ось чому не дивно, що висунутий на вістря Артем Довбик перебував на голодному пайку, бо це не його вина, що бракувало, образно кажучи, піднощиків снарядів.

– У листопаді в завершальних матчах Ліги націй з грузинами та албанцями українцям потрібно перемагати. Впораємося?

– Я багато очікую від повернення у стрій травмованих Віктора Циганкова та Олександра Зінченка, що позначиться на взаємодії з Артемом Довбиком. Якщо він почне, нарешті, забивати не тільки з 11-метрової позначки, то наші шанси підвищитися в класі різко зростуть, – резюмував Маркевич у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, "синьо-жовті" розписали з Чехією бойову нічию – 1:1. Наразі підопічні Сергія Реброва посідають останнє місце у своїй групі. У листопаді наша команда зіграє з Грузією (16-го) та Албанією (19-го).