УКР РУС

Мілевський обрав свого "Лева матчу" з Чехією – Мудрика розкритикував

15 жовтня 2024 , 15:05 / Читать на русском

Екс-нападник збірної України Артем Мілевський відповів, кого вважає найкращим гравцем поєдинку з Чехією у четвертому турі Ліги націй.

"Кому віддам нагороду "Лев матчу"? Мудрику точно ні. Слухав я наших коментаторів, які дуже хвалили його і казали: "Мудрик – це такий футболіст, який робить різницю". Можливо, і добре, що хвалять, але за скільки матчів він забив гол Грузії?

Мілевський оцінив Калюжного як спадкоємця Степаненка у збірній України

Моя думка така – якщо людина грає в Челсі, а не в умовній Шепетівці, то різницю вона має робити в кожній грі, а Михайло цього не робить. Добре, він забив Грузії, а далі що?

"Лева матчу" я віддам Олександру Зубкову. Він вийшов на заміну в непростий момент, віддав класну передачу Коноплі в епізоді з пенальті, був активним на правому фланзі. Зубков – мислячий гравець, який розуміє футбол. Він завжди грає стабільно, тому для мене він найкращий гравець учорашнього матчу", – сказав Мілевський у коментарі Sport-express.ua.

Зазначимо, що Зубков вийшов на поле на 22-й хвилині, замінивши травмованого Гуцуляка. "Синьо-жовті" розписали з чехами бойову нічию – 1:1. Наразі підопічні Сергія Реброва посідають останнє місце у своїй групі.