УКР РУС

Ребров розсекретив розмову в роздягальні та оцінив результат матчу з Чехією

15 жовтня 2024 , 01:31 / Читать на русском

Наставник збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию з Чехією (1:1) у четвертому турі Ліги націй.

– Що сказали хлопцям у роздягальні?

– Сказав, що ми знову пропустили зі стандарту, але в другому таймі намагались щось зробити, створювати моменти. Вважаю, що у нас дуже складна група. Чехія – дуже складний суперник. Я казав перед грою, що фізично це дуже сильна команда. Завжди важко грати, особливо коли пропускаєш першим.

Ребров розкрив стан Гуцуляка після жахливого зіткнення у матчі з Чехією: "Це дуже страшна травма"

– Чи можна сказати, що сьогодні наша команда виконала завдання не програти в боротьбі?

– На жаль, до пропущеного м'яча ми втрачали дуже багато підборів, програвали єдиноборства. Але потім багато працювали, контролювали підбори.

– Що змінилось у другому таймі, коли Україна справді заграла краще? Здається, Шапаренко та Судаков опустились нижче.

– Судаков більше зміщався на фланг і допомагав Мудрику. Дуже важко грати під пресингом. У першому таймі Чехія дуже тиснула, але після всього двох днів відпочинку грати не так легко, тому в другій половині тиск зменшився. Я вдячний хлопцям, вони намагались... Повторюю – група дуже важка

– Як оцінюєте ці жовтневі матчі проти Грузії (1:0) та Чехії (1:1)?

– На жаль, я бачу, що гравці дуже засмучені. Програли перші два матчі, а в цих двох зауважень немає. Дуже багато травмованих, але з нинішнім складом ми намагалися виконувати свою роботу.

– Після Грузії всього одна заміна в старті. Можна сказати, що ви не хотіли чіпати переможний склад? Лише Степаненко вийшов замість Калюжного.

– Іван дуже багато працював проти Грузії, віддав багато сил. На цій позиції важлива свіжість гравця. Вважаю, Тарас вийшов, допоміг нам. Я питав усіх гравців, наскільки вони готові до цієї зустрічі. Важливо було зберегти переможний склад і відновитися, щоб гравці були достатньо свіжі, – зазначив Ребров у коментарі Megogo.

Нагадаємо, "синьо-жовті" після чотирьох турів мають лише 4 очки та йдуть на останньому місці у своїй групі. Лідирує Чехія (7 пунктів).