УКР РУС

Україна – Чехія: прогноз на матч "синьо-жовтих" у Лізі націй

13 жовтня 2024 , 12:29 / Читать на русском

Збірна України спробує взяти реванш у матчі 4-го туру Ліги націй проти Чехії. Прогноз на цю гру підкаже Спорт 24.

Вже 14-го жовтня збірна України знову зустрінеться з Чехією. Поєдинок на Тарчинські Арена в Познані розпочнеться о 21:45 за Києвом. Головним арбітром зустрічі стане іспанець Гільєрмо Квадра. У "синьо-жовтих" з цим суддею пов'язані не найкращі спогади – під час матчу відбору на Євро-2024 проти Італії саме він, будучи арбітром VAR, не розгледів пенальті за порушення правил проти Михайла Мудрика. Через нічию (0:0) збірна України не змогла напряму відібратися на чемпіонат Європи.

Різник покинув розташування збірної України – "синьо-жовті" залишилися лише з двома голкіперами

FAVBET оцінює шанси України майже рівноцінно: коефіцієнт на перемогу "синьо-жовтих" – 2,74. На звитягу Чехії – 2,72. Ціна нічиєї – 3,25.

Фахівці очікують на не надто результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,09. На аналогічний тотал менше – 1,79.

Нагадаємо, збірна України жахливо стартувала у Лізі націй, програвши два стартові тури проти Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Реабілітуватися вдалося у матчі проти Грузії – перемога з рахунком 1:0 та дебютні три очки. 

Найбільше шансів відзначитися має форвард збірної України Артем Довбик (3,0). Також непогані шанси забити у Томаша Чванчари (3,50), Адама Гложека (3,50) та Романа Яремчука (3,50).