УКР РУС

"Довбик був найгіршим серед українців": легендарний бомбардир розкритикував форварда Роми за матч з Грузією

13 жовтня 2024 , 10:29 / Читать на русском

Автор першого гола в історії збірної України Іван Гецко прокоментував виступ Артема Довбика у матчі 3-го туру Ліги націй проти Грузії (1:0).

"Я чекав більшого від грузинів, особливо після того, як вони в феєричному стилі розтрощили у вересні чехів. З іншого боку, за це слід похвалити українських збірників, які не дозволили супернику продемонструвати свої найкращі якості.

Україна – Грузія: Кучер розкрив причину блідої гри Довбика

На жаль, продовжує розчаровувати в матчах за збірну Довбик. Його ККД незначний, бо на відміну від його клубних виступів за Жирону, Рому, де на нього грали всі, в збірній дотримуються іншої тактики. А Довбик не з тих виконавців, які самотужки можуть вирішити долю протистояння.

У матчі з Грузією Артем практично не загрожував воротам суперника, обмежившись лише кількома підіграваннями партнерам. Цього явно недостатньо й, на мій погляд, Довбик був найгіршим серед переможців", – сказав Гецко у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, збірна Україна мінімально здолала Грузію, здобувши дебютну перемогу у цьогорічному розіграші Ліги націй. Далі на нашу збірну чекає реванш з Чехією. Поєдинок відбудеться у понеділок, 14 жовтня, о 21:45.