УКР РУС

Екс-капітан Полісся оголосив про завершення кар'єри: "Не вважаю себе легендою"

8 жовтня 2024 , 12:29 / Читать на русском

Колишній півзахисник Полісся Василь Грицук вирішив завершити кар'єру гравця.

– Наскільки для вас був емоційний той момент, коли вам Володимир Францович вручав футболку, вишикувалися команди, трибуни вам плескали, а ультрас, до речі, ви чули як кричали ваше прізвище – Грицук.

– Я багато провів часу на полі, багато чув своє прізвище перебуваючи на полі – тому це дуже класно, супер, що ці емоції повторилися і я їх пережив ще раз.

Вінгер Полісся оцінив дебютний виклик у збірну України: "У мене навіть телефон з рук випав"

– Наскільки тяжко вам давалося рішення завершити кар’єру і наскільки довго ви вагалися?

– Якщо чесно, то я і зараз не до кінця розумію, що я можу це зробити, але треба робити якийсь крок, тому що на даний період я сиджу просто вдома, а хочеться займатися улюбленою справою. Тому я вирішив, що треба допомогти. Мені допомогли, так і я можу допомогти клубу і допомагати у розвитку молоді.

– Найяскравіший ваш матч за Полісся це який, що згадується?

– Це, мабуть, довгоочікувана перемога над Шахтарем і вихід команди в єврокубки. Мабуть, цей матч є найпам’ятнішим. Я в тому матчі, на жаль, не брав участь, але ті кроки, які ми робили всією командою протягом всього сезону…Ми здобули найголовнішу перемогу – ми вийшли в єврокубки.

– Як воно бути легендою? Вас оголосили легендою Полісся.

– Це, мабуть, всіх так називають, хто завершує кар’єру. Я себе таким не вважаю, я звичайний хлопець, який грав і, я думаю, ще буду грати, але трошки на іншому рівні, – розповів Грицук у коментарі прес-службі Полісся.

Нагадаємо, Грицук виступав за Полісся з лютого 2021 року, відзначившись 14 голами та 8 асистами у 73-х матчах. Також Василь виступав за Олександрію з 2012 по 2021 роки. В його активі 248 матчів, 44 голи та 33 асисти.