УКР РУС

Шовковський підсвітив проблему Динамо після перемоги над Кривбасом: "Це неможливо змінити"

7 жовтня 2024 , 09:59 / Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський поскаржився на складну логістику, якої змушені дотримуватися його підопічні.

Нагадаємо, у 9-му турі УПЛ кияни взяли гору над Кривбасом з рахунком 2:1. Шовковський поділися деталями підготовки до цього поєдинку.

Динамо – Кривбас – 2:1 – відео голів та огляд матчу УПЛ

"Ми чудово розуміли, яка очікувалася гра. Взагалі команди, які очолює Юрій Вернидуб, завжди вирізняються великим бажанням грати дуже активно, місцями агресивно. Ми налаштовували своїх гравців, що в першу чергу саме в цих компонентах ми маємо не поступитися нашому опоненту. До цього додалася непроста логістика, яка додає певного шарму нашому тренувальному процесу.

Ми намагаємося викручуватися, як можемо. Саме тому обрали такий варіант – зранку переліт з аеропорту Карлсруе/Баден-Баден до Любліна. І добре, що ми так зробили, тому що наш переліт затримався на дві години. Ми планували прилетіти, пообідати, дати можливість гравцям години дві-три відпочити, потім поїхати на тренування, далі повечеряти, і з Хелма потягом поїхати до Києва. На жаль, літак затримався, тож правильним було рішення запланувати переліт саме зранку, тому що ми прилетіли до Любліна і майже одразу, через 40 хвилин, виїхали на тренування.

Я б навіть не назвав це тренуванням, скоріше розминка. Після тренування ми повечеряли й потягом поїхали до Києва. Після приїзду одразу вирушили у Конча-Заспу, де готувалися безпосередньо до гри з Кривбасом. Ми навіть не мали змоги розібрати минулий матч, як ми завжди це робимо, тому що нам бракувало часу. Але добре підготувалися і в першому таймі проявили ті напрацювання, які у нас були. Зараз гравці, які викликані до збірних, вже їдуть до розташування національних команд. Ви маєте розуміти, у якому графіку ми працюємо.

Чи можна змінити домашнє місто на єврокубкові матчі аби полегшити логістику? Місто вже було заявлене, і це неможливо змінити", – наводить слова Шовковського офіційний сайт Динамо.