УКР РУС

Челсі розписав нічию з Ноттінгемом, влаштувавши бійку – Мудрик з'явився на останніх хвилинах

6 жовтня 2024 , 18:06 / Читать на русском

Відбулися чергові матчі 7-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Англійська Прем'єр-ліга, 7-й тур

Челсі – Ноттінгем – 1:1

Голи: Мадуеке, 57 – Ноттінгем, Вуд, 50

Астон Вілла – Манчестер Юнайтед – 0:0

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик розпочав матч на лаві запасних. У першому таймі Ноттінгем двічі ледь не розписався у воротах господарів – Роберт Санчес виконав два потужних сейви. На ці моменти двома спробами відповіли і підопічні Марески: спочатку Мадуеке запустив м'яч вище воріт, а потім гостей врятував Селс.

Кополовець назвав реальну ціну Судакова після важкого старту сезону: "Згадайте продаж Мудрика"

Одразу ж по перерві команди обмінялися голами: рахунок відкрив Вуд, але згодом Мадуеке відквитав м'яч з передачі Палмера. На 78-й хвилині Ноттінгем залишився в меншості: Ворд-Праус, отримавши другу жовту, покинув поле. На 90-й хвилині на полі нарешті з'явився Мудрик. У компенсований час Михайло навісив на Нкунку, той впритул пробивав головою, проте Селс парирував.

Під завісу зустрічі між командами зав'язалася бійка.

У іншому матчі АПЛ Манчестер Юнайтед розписав "суху" нічию з Астон Віллою. Перший тайм пройшов зовсім без загострень. У другому таймі можна пригадати декілька моментів Астон Вілли та лише одну спробу МЮ, коли Фернандеш виконував штрафний із середньої відстані, але влучив у перекладину. 

Челсі опинився на 4-му місці АПЛ, маючи в активі 14 очок. Манчестер Юнайтед перебуває на 14-й сходинці (8 балів). Очолює турнуріну таблицю Ліверпуль (18).