УКР РУС

Байєр сенсаційно втратив очки з останньою командою Бундесліги, Уніон обіграв Борусію Д

5 жовтня 2024 , 18:28 / Читать на русском

Відбулися поєдинки шостого туру Бундесліги.

Бундесліга. Шостий тур

Байєр – Гольштайн – 2:2

Голи: Боніфейс, 4, Гофманн, 8 – Гешвіль, 45+5, Арп, 69 (п)

Уніон Берлін – Борусія Д – 2:1

Голи: Фогт, 26 (п), Вертессен, 45 – Ріерсон, 62

Бохум – Вольфсбург – 1:3

Голи: Боаду, 72 – Томас, 21, Вінд, 37, 88

Вердер – Фрайбург – 0:1

Голи: Доан, 70

Байєр сенсаційно втратив очки з Гольштайном. Чинні чемпіони вийшли вперед вже на четвертій хвилині. Паласіос віддав м'яч на хід Боніфейсу у штрафному гостей – нігерійський форвард не підвів.

Ліверпуль виграв шостий матч поспіль, але втратив Аліссона – команда Слота продовжує очолювати АПЛ

Ще через 4 хвилини леверкузенці подвоїли перевагу над андердогом. Паласіос оформив дубль асистів, а гол у свій актив записав Гофманн. Невдовзі рахунок міг стати розгромним, але чергове взяття воріт Боніфейсом скасували через офсайд. Натомість до перерви Гольштайн зумів відквитати один м'яч – 1:2.

А у другому таймі Фрімпонг "привіз" пенальті у ворота "фармацевтів", зрубавши суперника у штрафному. Удар з 11 метрів реалізував нападник Арп – 2:2. Підопічні Хабі Алонсо так і не змогли врятуватися від втрати очок.

Таким чином Байєр впав на 5-е місце в турнірній таблиці Бундесліги (11 залікових балів). Гольштайн піднявся на одну позицію (2 пункти).

У паралельному матчі Борусія Д поступилася берлінському Уніону. "Джмелі" пропустили в середині першого тайму. Шлоттербек у карній зоні поставив підніжку Фогту, арбітр призначив пенальті. Його реалізував сам потерпілий. А на 45- й хвилині Уніон наростив перевагу завдяки голу Вертессена.

Врешті у другому таймі Ріерсон дещо скоротив відставання дортмундців. Однак на більше Борусія не спромоглася. Після цієї поразки вона опустилася на 7-му сходинку Бундесліги (10 очок). Уніон підіймається на 5-й щабель (11 пунктів).