УКР РУС

Реал Мадрид – Вільяреал: прогноз на матч Луніна у Ла Лізі

4 жовтня 2024 , 14:31 / Читать на русском

У дев'ятому турі чемпіонату Іспанії Реал Мадрид зустрінеться з Вільяреалом. Спорт 24 підкаже прогноз на це протистояння.

Мадридський Реал проведе наступний матч у Ла Лізі 5-го жовтня. Суперником "вершкових" стане Вільяреал. Стартовий свисток на Сантьяго Барнабеу пролунає о 22:00. Відеотрансляцію матчу можна переглянути на ОТТ-платформі MEGOGO.

"Ліга чемпіонів – це турнір Луніна": Marca написала компліментів українцю

FAVBET однозначним фаворитом поєдинку вважає Реал Мадрид – коефіцієнт на перемогу мадридського клубу становить 1,29 бала. А от у перемогу Вільяреала не вірять – 10,00. Ціна нічиєї – 6,30.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,32. На аналогічний тотал менше – 3,35.

Найбільше шансів відзначитися у Кіліана Мбаппе – 1,50. Одразу за ним – Вінісус Жуніор 1,70 і Родріго 1,90.

Нагадаємо, що напередодні Андрій Лунін вперше за довгий час потрапив у стартовий склад Реала. Українець зіграв у матчі другого туру ЛЧ проти Лілля, де мінімально поступився (0:1). Це був перший матч для Андрія в складі "галактікос у сезоні. Очікується, що Лунін підмінятиме Куртуа, який напередодні травмувався, мінімум до завершення жовтневої міжнародної паузи.