УКР РУС

Легенду Челсі звинувачують у романі з екс-дівчиною його загиблого сина – футболіст заперечує і збирається судитися зі ЗМІ

4 жовтня 2024 , 13:49 / Читать на русском

Екс-футболіст Міхаель Баллак перебуває під прицілом ЗМІ через те, що зустрічається з 23-річною моделлю Софією Шнайдерхан.

Міхаель Баллак, колишній німецький футболіст і зірка Челсі, зустрічається з моделлю Софією Шнайдерхан, яка молодша за нього на понад 20 років. У ЗМІ почали ширитися чутки, що 23-річна Софія була близькою подругою його сина Еміліо, який трагічно загинув у 18 років під час аварії на квадроциклі в Португалії. Футболіст вирішив спростувати ці теорії.

Мудрик оформив асист – Челсі здолав Гент у першому турі Ліги конференцій

"У зв'язку з нещодавніми повідомленнями в медіа я змушений зробити наступне роз'яснення: моя супутниця життя, Софія, не є колишньою дівчиною мого покійного сина і не була його подругою. Ми подамо до суду на цю неправдиву інформацію і просимо поважати наше приватне життя", – заявив футболіст у своєму Instagram.

Нагадаємо, що Міхаель Баллак завершив кар’єру в 2012 році після виступів за Хемніцер, Кайзерслаутерн, Байєр, Баварія та Челсі та 98 матчів за Німеччину.