УКР РУС

Шахтар – Аталанта: прогноз на матч Ліги чемпіонів

1 жовтня 2024 , 15:43 / Читать на русском

Шахтар у номінально домашньому поєдинку зустрінеться з Аталантою у другому турі Ліги чемпіонів. Спорт 24 підкаже прогноз на це протистояння.

Поєдинок відбудеться у середу, 2 жовтня. Стартовий свисток у німецькому Гельзенкірхені пролунає о 19:45 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з португальцем Жоау Пінейро. Стежити за подіями на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності підписок "Спорт" або "Максимальна".

Шахтар – Аталанта: де дивитися матч Ліги чемпіонів

FAVBET вважає явним фаворитом цього матчу Аталанту. Коефіцієнт на перемогу бергамасків становить 1,74 бала. На перемогу Шахтаря аж 5,00. Ціна нічиєї – 3,95.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,78 бала. На аналогічний тотал менше дають 2,15 бала.

FAVBET вважає найімовірнішим автором голу форварда Аталанти Матео Ретегі (2,40). Також високо оцінюють шанс його одноклубника Адемоли Лукмана (2,50). Серед "помаранчево-чорних" виділяють Лассіну Траоре (4,00).

Нагадаємо, "гірники" у першому турі ЛЧ розписали "суху" нічию з Болоньєю. Аталанта також зіграла в безгольову нічию з Арсеналом.

Додамо, що донеччани і бергамаски зустрічалися на груповому етапі Ліги чемпіонів сезону 2019/2020. Тоді команди обмінялися перемогами. Шахтар на виїзді здолав Аталанту з рахунком 2:1, але вдома зазнав розгрому – 0:3.