УКР РУС

Сабо жорстко розкритикував Шапаренка після провалу Динамо на старті ЛЄ: "Ні**я за нього не дадуь"

26 вересня 2024 , 16:05 / Читать на русском

Колишній тренер Динамо Йожеф Сабо прокоментував поразку киян в матчі з Лаціо (0:3) в матчі ЛЄ.

"Давно відома футбольна істина: покажіть мені вашу середню лінію і я скажу, яка у вас команда. А що в Динамо? Немає у нас нормальних півзахисників. Не-ма-є! 

"Динамо ніяке": Сабо розніс команду Шовковського після поразки від Лаціо в ЛЄ, дорікнувши суддям

Шапаренко бігає, з нього вже зліпили незрозуміло кого… Пробач мені, але ж це і ви, журналісти, зробили з нього зірку. До небес їх возвеличили. А що ми бачимо? Ну, обмальовані обидві руки. Хай ще татуювання собі на шиї чи лобі зробить. Понаписували, що за нього там мільйони дадуть. Ні**я за нього не дадуть. За що?

Ну а про захист я вже казав – цій пацанві треба знову йди до школи, а не у Лізі Європи грати! Три м’ячі Лаціо нам забило через дірку в центрі захисту, де грав цей хлопчик. Де він був? Справа в нас грає Тимчик, вже не пацан, а на його фланзі прохідний двір. Від гравця команди-суперника він грає на відстані в п’ять метрів.  Та це пі***ц. Ти ж повинен грати щільно один в один, не дати йому продихнути.

Я дуже перепрошую за різкі слова, але я так кажу, бо сильно переживаю за Динамо, за Шовковського. З цими гравцями потрібно дуже багато займатися. В нашому чемпіонаті вони щось можуть показати, бо й інші команди ніякі, а в Європі нам нічого не світить. На жаль", – сказав Сабо Sport-express.ua.