УКР РУС

19-річний талант збірної України вперше потренувався з основою Борусії Д – поділився враженнями

25 вересня 2024 , 19:44 / Читать на русском

Футболіст юнацької збірної України Данило Кревсун отримав шанс спробувати свої сили поруч із зірками німецького футболу.

19-річний гравець виступає за резерв Борусії Дортмунд, який виступає у третьому по силі дивізіоні Німеччини. Втім талант футболіста відзначили й представники основної команди та запросили його на тренування. 

Легенди Борусії Д зіграли проти 100 дітей, які оформили гол й ефектно відбили пенальті – відео дня

Прес-служба клубу опублікувала фотографію з тренування, на якій українець зображений разом із нідерландським вінгером Доніеллом Маленом.

"Був дуже щасливий, що отримав можливість потренуватися з основою, з гравцями світового класу. Суттєво відчувалася різниця між футболом 3-ї Ліги та Бундесліги. Усе робиться набагато швидше, якість футболу теж доволі відрізняється, створюється враження, що футболісти не помиляються під час тренування", – поділився враженнями від отриманої можливості Кревсун у коментарі Legioners.

Нагадаємо, Данило є вихованцем академії Шахтаря. У вересні 2022 року він приєднався до німецького Пройссена, звідки у січні 2023-го перебрався у Борусію Д. Допоміг юнацькій збірній України пробитися до півфіналу Євро-2024.