УКР РУС

Легендарний Буффон одружиться з розкішною телеведучою після 10 років стосунків

25 вересня 2024 , 13:49 / Читать на русском

Колишній воротар збірної Італії Джанлуїджі Буффон піде під вінець з екс-ведучою Sky Sport Іларією Д'Аміко.

Про це повідомляє Gazzetta dello Sport. Зазначається, що весілля запланове на 28 вересня і триватиме два дні. Цікаво, що пара прозустрічалась 10 років, але лише зараз вирішила узаконити свої стосунки.

Поліція затримала вболівальників Лаціо перед матчем з Динамо – відомі подробиці

Яскрава церемонія пройде в італійській Тоскані у колі близьких друзів та родини. Наступного дня відбудеться бранч з видом на море у Форте-дей-Мармі.

Пара мала побратися ще у червні 2024 року, але футбольні зобов'язання Буффона на чемпіонаті Європи стали на заваді їхнім планам.

Іларія Д'Аміко є старшою за 46-річного Джанлуїджі на 5 років. Пара виховує разом двох спільних синів, а ще двоє хлопців у Буффона є від першої дружини, з якою він був одружений з 2011-го по 2014 рік.

До слова, Джанлуїджі Буффон завершив професійну кар'єру в 2023-му році. Після цього він отримав посаду глави делегації збірної Італії, але не мав значних повноважень. Раніше була інформація, що саме Буффон може покинути збірну Італії після її невдачі на Євро-2024, де вона в 1/8 фіналу програла команді Швейцарії (0:2) та втратила чемпіонський титул.